Streken

Gratis bezorging in Breda

Growler

WHATS ON THE GROWLER TODAY? 

Brouwerij: 
Borg Brugghús
Bier: 
Garún Nr. 19.3  Bourbon Barrel Aged
Type: Stout, Barrel Aged
ABV: 15,2% 

Garún is vernoemd naar de sterke en dappere heldin van een van de populairste volksverhalen van IJsland. Een hele dikke stout met tonen van koffie, chocolade, vanille, zoethout en laurier. Deze Imperial Stout, met een alcoholpercentage van maar liefst 15,2% heeft gerijpt op Bourbon vaten.


Wat is een growler?
Dit unieke concept is over komen waaien uit Amerika/Canada en nu ook bij STREKEN te vinden. 
Met de growler is het mogelijk bieren op fles te krijgen welke normaliter niet op fles verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld omdat de brouwerij een proefbatch heeft gemaakt, of omdat er geen productielijn is voor het afvullen van flessen, of omdat ze het bier bijzonder willen houden en ze het alleen op fust afvullen.
Met de growler haal jij dus altijd iets speciaals in huis! Wij tappen het bier uit het fust onder druk in de growler (afsluitbare glazen fles) waardoor je vrij bent om het getapte bier overal mee naar toe te nemen en op te drinken. Hoe lekker is dat?!

De growler schaf je eenmalig aan. Zo heb je je eigen growler die je telkens opnieuw kunt laten vullen. We geven je instructies mee hoe de fles na gebruik schoongemaakt dient te worden. Dit is in een paar minuten zo gepiept, fluitje van een cent.

Uiteraard zijn wij niet de enige met een growlerstation en een eigen fles. Daarom bieden wij de mogelijkheid om iedere willekeurige (schoongemaakte) growlerfles af te laten vullen bij STREKEN met jouw favoriete bier.  

Wa kost da dan?
We verkopen 2 verschillende maten growlers: 
0,75 liter eenmalige aanschaf €6,50 
1,5 liter eenmalige aanschaf €11,50 

De prijs van het bier varieert, afhankelijk van welk bier er op de tap staat.