Streken

Onze bieren

Er bestaan zo veel mooie bieren. Soms wel te vinden in de betere horecagelegenheden, maar bij de meeste slijterijen stuit jij als bierliefhebber vaak op een gering aanbod. Wij brengen daar graag verandering in. Je hebt bij ons keus uit ongeveer 300 bieren. Speciaalbieren uit de streek, maar ook uit de verste STREKEN, zowel van grote als van kleine brouwerijen en in iedere prijsklasse. Zo is er voor ieder wat wils, ook voor de échte beergeeks.
Gedurende het jaar wisselt ons assortiment. Zo houden we het spannend en is er altijd wel iets nieuws te proberen. Al zal je de hardlopers natuurlijk altijd terug blijven vinden.

Wij helpen je graag aan het juiste bier voor iedere gelegenheid of om cadeau te geven. Schroom niet om ons advies te vragen. Mocht er een bepaald bier niet tussen staan waar je naar opzoek bent? Laat het ons weten, kunnen wij kijken of we het bier naar STREKEN kunnen halen.

BIER IN BLIK
Een deel van onze speciaalbieren verkopen wij in blik, waarvan de meeste gekoeld staan. Voor veel mensen oogt blik goedkoop. Zo zonde, want blik komt het bier juist ten goede. Licht is namelijk één van de grootste vijanden van bier en licht is natuurlijk niet te vinden in blik. Zo blijft het bier langer op zijn beste smaak. Steeds meer brouwerijen zullen hun bieren gaan afvullen op blik. Wij worden dus blij van bier in blik en verkopen het graag!

BIER CADEAU
Wil je iemand verassen met een aantal lekkere speciaalbieren? In de winkel vind je verschillende cadeaupakketten. Indien je bepaalde wensen hebt, kunnen we altijd samen met jou een pakket samenstellen.
Ook de growler kun je cadeau doen, gegarandeerd een uniek cadeau!
Weet je niet precies waar diegene van houdt? Geen probleem, kies dan voor een leuke cadeaubon (bedrag naar eigen invulling te kiezen). 

BESTELLEN
Waarschijnlijk na de zomer kun je via onze webshop alle bieren die we in de winkel verkopen ook gemakkelijk vanuit thuis bestellen.

Growler

WHATS ON THE GROWLER TODAY?

Brouwerij: SweetWater
Bier: Triple Tail
Type: IPA
ABV: 5,5%

SweetWater is de grootste ambachtelijke brouwerij van Atlanta, Georgia in de Verenigde Staten en bestaat al sinds 1997.  Het begon als een droom voor 2 studiegenoten, maar al snel veranderde dit naar een droombaan vol toffe avonturen en heerlijke bieren. 

De Triple Tail is een heerlijk Tropical IPA met tonen van papaya, ananas en passievrucht. Welke allemaal verkregen zijn door het gebruik van hoppen zoals Bravo, Mosaic en Denali.

Wat is een growler?
Dit unieke concept is over komen waaien uit Amerika/Canada en nu ook bij STREKEN te vinden.
Met de growler is het mogelijk bieren op fles te krijgen welke normaliter niet op fles verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld omdat de brouwerij een proefbatch heeft gemaakt, of omdat er geen productielijn is voor het afvullen van flessen, of omdat ze het bier bijzonder willen houden en ze het alleen op fust afvullen. 
Met de growler haal jij dus altijd iets speciaals in huis! Wij tappen het bier uit het fust onder druk in de growler (afsluitbare glazen fles) waardoor je vrij bent om het getapte bier overal mee naar toe te nemen en op te drinken. Hoe lekker is dat?! 

De growler schaf je eenmalig aan. Zo heb je je eigen growler die je telkens opnieuw kunt laten vullen. We geven je instructies mee hoe de fles na gebruik schoongemaakt dient te worden. Dit is in een paar minuten zo gepiept, fluitje van een cent. 

Uiteraard zijn wij niet de enige met een growlerstation en een eigen fles. Daarom bieden wij de mogelijkheid om iedere willekeurige (schoongemaakte) growlerfles af te laten vullen bij STREKEN met jouw favoriete bier.


Wa kost da dan?
We verkopen 2 verschillende maten growlers: 
0,75 liter eenmalige aanschaf €6,50 
1,5 liter eenmalige aanschaf €11,50

De prijs van het bier varieert, afhankelijk van welk bier er op de tap staat.Openingstijden winkel

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

13:00 - 19:00

Donderdag

13:00 - 21:00

Vrijdag

13:00 - 19:00

Zaterdag

09:30 - 19:00

Zondag

Gesloten


Adres

Haagdijk 80

4811 TV

BREDA