Streken

Gratis bezorging in Breda

Onze bieren

Er bestaan zo veel mooie bieren. Soms wel te vinden in de betere horecagelegenheden, maar bij de meeste slijterijen stuit jij als bierliefhebber vaak op een "standaard" aanbod. Wij brengen daar graag verandering in. Je hebt bij ons keus uit ongeveer 450 bieren. Speciaalbieren van de beste (micro)brouwerijen en in iedere prijsklasse. Zo is er voor ieder wat wils, ook voor de échte beergeeks.
Gedurende het jaar wisselt ons assortiment. Zo houden we het spannend en is er altijd wel iets nieuws te proberen.

Wij helpen je graag aan het juiste bier voor iedere gelegenheid of om cadeau te geven. Schroom niet om ons advies te vragen.

BIER IN BLIK
Een deel van onze speciaalbieren verkopen wij in blik, waarvan de meeste gekoeld staan. Voor veel mensen oogt blik goedkoop. Zo zonde, want blik komt het bier juist ten goede. Licht is namelijk één van de grootste vijanden van bier en licht is natuurlijk niet te vinden in blik. Zo blijft het bier langer op zijn beste smaak. Steeds meer brouwerijen zullen hun bieren gaan afvullen op blik. Wij worden dus heel blij van bier in blik en verkopen het graag!

BIER CADEAU
Wil je iemand verassen met een aantal lekkere speciaalbieren? In de winkel vind je verschillende cadeaupakketten. Indien je bepaalde wensen hebt, kunnen we altijd samen met jou het ideale pakket samenstellen.
Ook de growler kun je cadeau doen, gegarandeerd een uniek cadeau!
Weet je niet precies waar diegene van houdt? Geen probleem, kies dan voor een leuke cadeaubon.

BESTELLEN
Vanaf 3 januari kun je via onze webshop alle bieren die we in de winkel verkopen ook gemakkelijk vanuit thuis bestellen.

Growler

WHATS ON THE GROWLER TODAY? 

Brouwerij: Spike Brewing / La Débauche
Bier: Triple IPA
Type: IPA
ABV: 10%  

Wat is een growler?
Dit unieke concept is over komen waaien uit Amerika/Canada en nu ook bij STREKEN te vinden. 
Met de growler is het mogelijk bieren op fles te krijgen welke normaliter niet op fles verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld omdat de brouwerij een proefbatch heeft gemaakt, of omdat er geen productielijn is voor het afvullen van flessen, of omdat ze het bier bijzonder willen houden en ze het alleen op fust afvullen.
Met de growler haal jij dus altijd iets speciaals in huis! Wij tappen het bier uit het fust onder druk in de growler (afsluitbare glazen fles) waardoor je vrij bent om het getapte bier overal mee naar toe te nemen en op te drinken. Hoe lekker is dat?!

De growler schaf je eenmalig aan. Zo heb je je eigen growler die je telkens opnieuw kunt laten vullen. We geven je instructies mee hoe de fles na gebruik schoongemaakt dient te worden. Dit is in een paar minuten zo gepiept, fluitje van een cent.

Uiteraard zijn wij niet de enige met een growlerstation en een eigen fles. Daarom bieden wij de mogelijkheid om iedere willekeurige (schoongemaakte) growlerfles af te laten vullen bij STREKEN met jouw favoriete bier.  

Wa kost da dan?
We verkopen 2 verschillende maten growlers: 
0,75 liter eenmalige aanschaf €6,50 
1,5 liter eenmalige aanschaf €11,50 

De prijs van het bier varieert, afhankelijk van welk bier er op de tap staat.
 Openingstijden winkel

Woensdag

13:00 - 19:00

Donderdag

13:00 - 21:00

Vrijdag

13:00 - 19:00

Zaterdag

09:30 - 19:00


Adres

Haagdijk 80

4811 TV

BREDA