Streken

Gratis bezorging in Breda

Onze wijnen

Zin in een wijntje? Bij Streken vind je een mooie selectie wijnen. Ook voor champagne, prosecco en port kun je bij ons terecht. We hebben gekozen voor toegankelijke wijnen van kleine wijnimporteurs, waarbij we het persoonlijke contact met deze importeur erg belangrijk vinden. Wat ons betreft hoeft een kwalitatief goede wijn niet persé duur te zijn, we zijn dus opzoek gegaan naar wijnen die goed op smaak zijn en tegelijk ook vrienden met je portemonnee zijn.

Ga je in de middag borrelen en ben je op zoek naar een lichte witte wijn? Terre Allegre Trebbiano is bij deze gelegenheid een goede keus, zacht en lekker door drinkbaar.
Houd je meer van een bittertje in de wijn? Kies dan El Lagar de la Aldea, ook deze wijn is goed door drinkbaar en past daarom bij een middag borrel.

Op het moment hebben we een mooie hout gelagerde Chardonnay met tonen van vanille, ananas en amandel: Puerto Viejo, heeeeerlijk! Past goed bij Aziatische gerechten, maar bijvoorbeeld ook bij kalfsvlees.

De favoriete druifsoort van Gijs, de Carmenère mag natuurlijk niet ontbreken. Op het moment is dit de: Toro de Piedra. Carmenère met een klein beetje Cabernet Sauvignon, mooie balans van smaken, met een lange afdronk.

Of kom langs voor Bob’s your uncle. Een wijn gebotteld in een bierfles, weer eens totaal iets anders!

En wat denk je van Suikerbossie
🎼‘Suikerbos ek wil jou hê – wat sal jou mamma daarvan sê? – dan loop ons so onder deur die maan – ek en my suikebossie saam’🎼 

WIJN CADEAU
Wil je iemand graag wijn cadeau doen? Wij helpen je graag kiezen met het kiezen van die fles(sen) wijn.
Weet je niet precies waar diegene van houdt? Geen probleem, kies dan voor een leuke cadeaubon (bedrag naar eigen invulling te kiezen).

BESTELLEN
Vanaf 3 januari kun je via onze webshop alle wijnen die we in de winkel verkopen ook gemakkelijk vanuit thuis bestellen.Openingstijden winkel

Woensdag

13:00 - 19:00

Donderdag

13:00 - 21:00

Vrijdag

13:00 - 19:00

Zaterdag

09:30 - 19:00


Adres

Haagdijk 80

4811 TV

BREDA