Streken

GRATIS VERZENDING IN BREDA EN VANAF €50,00 IN HEEL NEDERLAND
Veelgestelde vragen

HOE BESTEL IK?
Dat is heel makkelijk! Ga naar onze picknick pagina, daar staan onze picknicks vermeld. Selecteer je picknick(s), kies eventueel een gekoelde fles bier en/of wijn voor bij de picknick en eventueel andere extra’s. Kies een dag, tijdstip en boek het! 
Nadat je boeking is gemaakt, sturen we een automatische e-mailbevestiging. Als je daarna nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via e-mail: picknick@strekenbreda.nl of telefonisch/WhatsApp: 0031 6 81 97 64 18 

Ben je opzoek naar iets speciaals? Organiseer je een grote picknick, evenement of (vrijgezellen)feest? Stuur ons een vrijblijvende e-mail voor meer informatie en de mogelijkheden. 

MIJN FAVORIETE BIER OF WIJN STAAT ER NIET TUSSEN, KAN IK IETS ANDERS BESTELLEN?
Wij hebben slechts een aantal opties op de website staat. Als jouw favoriete bier of wijn er niet bijstaat, geef dit dan in het bericht bij de bestelling aan of geef even een belletje. Dan zorgen wij ervoor dat jouw favoriete drankje heerlijk gekoeld klaar staat als je de picknick op komt halen. (Deze dranken moeten dan uiteraard nog wel bij het afhalen worden afgerekend).

WAAR HAAL IK MIJN PICKNICK OP?
De picknicks kunnen worden opgehaald op de door jou gekozen datum en tijdstip in onze winkel op de Haagdijk 80 in Breda. 
Goed om te vermelden: onze picknicks bestaan uit verse producten, probeer daarom op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Zo geniet je optimaal van een verse picknick zoals deze bedoeld is.
 

WAT ZIJN LEUKE PLEKKEN OM TE PICKNICKEN?
Breda barst van de mooie plekjes, hieronder hebben we aantal locaties prijsgegeven voor een fantastische picknick. Je kan natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht door Breda gaan :)

klik op de locatie om deze in Google Maps te openen.


Park Valkenberg
Een echt stadspark! Gelegen midden in het centrum van Breda, vrijwel direct achter het treinstation. Het heeft een geschiedenis die honderden jaren teruggaat. Een heel aantrekkelijk park om te picknicken en te relaxen. Ook worden hier op dinsdagavond, in de maanden juli en augustus Palm Parkies gehouden. Veel gezelligheid met optredens, muziek, hapjes, drankjes en picknicks. 

Willem Merkxtuin
Een oase van rust! Deze prachtige binnentuin ligt verscholen midden in het centrum van Breda, met uitzicht op de grote kerk. Mooie rustige plek voor een picknick en om even helemaal te ontspannen. 

Burgemeester van Sonsbeeckpark
Het Burgemeester van Sonsbeeckpark ligt op 15 minuten wandelen vanaf Streken. 
Een stadspark waar het in de zomer nog niet al te druk is. 
  

Galderse Meren
De Galderse Meren is een recreatieplas ten zuiden van Breda. Er zijn hier verschillende ligweides en zandstranden, wat het in de zomer de ideale plek maakt om te zonnen, zwemmen en te picknicken. 

Mastbos
Het Mastbos is het oudste cultuurbos van Nederland. 
Naast wandelen en fietsen zijn er genoeg mogelijkheden om te picknicken, op bijvoorbeeld de speelweiden. 

Biesbosch
De Biesbosch is een nationaal park in het noorden van Brabant op ongeveer 20km van Breda. Een waterrijk natuur- en recreatiegebied waar je heerlijk kunt varen en genieten van de natuur. 
Op veel plekken in de Biesbosch kan je een (fluister)bootje huren. En wat is er nou leuker dan een picknick mee op de boot te nemen? 


WAT IS INCLUSIEF?
De picknick is een ontspannen moment, wij zorgen voor alles! 
Uiteraard voor een complete picknick met eventueel door jou gekozen gekoelde dranken. Daarnaast zijn het picknick kleed, bestek en servies inbegrepen. Hiervoor zijn geen extra kosten. 


IS DE PICKNICK GESCHIKT VOOR MIJN DIEET?
Geen probleem! Laat een reactie achter op de orderpagina over eventuele allergieën of dieetbeperkingen. Wij doen ons uiterste best om een passend alternatief voor je te vinden. Als we jouw aanvraag om welke reden dan ook niet kunnen accepteren, laten wij het je weten en bieden een restitutie. 

MAG IK HET PICKNICKKLEED HOUDEN?
Ja, alles mag je houden en daarom is ook het kleed helemaal van jou! Voel je vrij om dit voor een andere picknick te gebruiken. 
Als je besluit om het toch niet te houden, laat het dan niet op het gras liggen maar geef het aan iemand die het graag wil of kan gebruiken! 


WAT ALS HET REGENT OF MIJN PLANEN ZIJN VERANDERD?
Het weer kan onvoorspelbaar zijn in Breda. 
Zoals al wordt gezongen door Outcast in het nummer Ms Jackson: “You can plan a pretty picnic, but you can’t predict the weather, Ms Jackson”  
Als het regent, gaan wij er alles aan doen om jouw picknick toch tot een succes te maken. Mocht dit niet lukken, plannen we gewoon een andere datum of krijg je je geld terug.  


WAT IS HET ANNULERINGSBELEID?
- Annuleren 24 uur voor reservering om welke reden dan ook: volledige terugbetaling.
- Annuleren tot 10:00 uur op de dag van de reservering in geval van slecht weer: volledige terugbetaling.
- Annulering na 10:00 uur op de dag van de reservering: 50% terugbetaling.
- No show/geen contact: geen restitutie.

Openingstijden winkel

Dinsdag

15:00 - 19:00

Woensdag

15:00 - 19:00

Donderdag

15:00 - 21:00

Vrijdag

12:00 - 19:00

Zaterdag

10:00 - 18:00


Adres

Haagdijk 80

4811 TV

BREDA